Delir în Rusia: De la „anglo-saxonii” vor eliminarea etniei ruse, la „lupta sacră împotriva Satanei”

L. G. | 04.11.2022

Fostul președinte Dmitri Medvedev susține că Rusia duce o lupta sacră împotriva Satanei iar Nikolai Patrușev afirmă că „anglo-saxonii” încearcă să elimine total etnia rusă.

Pe aceeași temă

Nikolai Patrușev, puternicul secretar al Consiliului de Securitate al Federației Ruse, a afirmat că „anglo-saxonii” se folosesc de Ucraina „pentru a crea un precedent pentru a fractura și mai mult grupul etnic rus” și că „obiectivul” lor este „eliminarea totală a acestuia”, potrivit Pravda, care citează agenția rusă de presă RIA Novosti.

Patrușev a susținut din nou, în cadrul reuniunii secretarilor Consiliilor de Securitate ale Comunității Statelor Independente, o organizație interguvernamentală regională din Europa de Est și Asia, că „rușii și ucrainenii au fost întotdeauna un popor unic, indivizibil, cu o cultură și o soartă comune”.

Cu toate acestea, Patrușev a afirmat că „Ucraina s-a transformat într-un centru mondial al extremismului de extremă dreapta”. El consideră că Rusia luptă mai degrabă împotriva „unui regim marionetă de la Kiev” decât împotriva „ucrainenilor obișnuiți”.

„După ce au organizat lovitura de stat de la Kiev în 2014 și au inițiat transformarea Ucrainei într-o așa-numită „Anti-Rusia”, anglo-saxonii încearcă acum nu numai să pregătească terenul pentru a exercita presiuni suplimentare asupra țării noastre, ci și să creeze un precedent pentru a fractura și mai mult grupul etnic rusesc, în scopul de a-l elimina complet”, a afirmat Patrușev.

Medvedev: Rusia duce în Ucraina o luptă sacră împotriva Satanei

Fostul președinte rus Dmitri Medvedev susține că Rusia duce în Ucraina o lupta sacră împotriva Satanei și amenință că Moscova ar putea trimite toți dușmanii săi în focurile eterne ale Gheenei, potrivit Sky News.

Medvedev, care s-a prezentat cândva drept un reformator liberal, când a fost președinte al Rusiei, între 2008 și 2012, a declarat că Moscova se luptă în Ucraina cu „narcomani naziști nebuni” susținuți de occidentali despre care a spus că „le curge salivă pe bărbie din cauza degenerării”.

Această declarație vine în contextul în care Ucraina și Occidentul au respins în mod repetat afirmațiile președintelui Vladimir Putin potrivit cărora Ucraina este condusă de fasciști care au persecutat vorbitorii de limbă rusă.

Într-un mesaj de marcare a Zilei Unității Naționale a Rusiei, Medvedev a declarat că sarcina patriei este de a „opri conducătorul suprem al Iadului, indiferent de numele pe care îl folosește – Satana, Lucifer sau Iblis”.

În prezent vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Rusiei, Medvedev a mai spus că Rusia are diferite arme, inclusiv capacitatea de a „trimite toți dușmanii noștri în Gheena de foc”.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22