Dezbaterea candidaților Pence - Harris la vicepreședinția SUA animată de o muscă

Redactia | 08.10.2020

Mike Pence și Kamala Harris s-au înfruntat în condiții speciale, în prima și singura confruntare directă între candidații la funcția de vicepreședinte al Statelor Unite.

Pe aceeași temă

Dezbaterea a avut loc miercuri seară (în noaptea de miercuri spre joi, ora României) la Salt Lake City, în Utah, și a durat 90 de minute.

A fost o discuție echilibrată, fără ca vreunul dintre interlocutori să se remarce în mod deosebit, iar tonul discuției a diferit mult față de cel de la dezbaterea Trump-Biden, uneori fiind chiar politicos și cu complimente. Dezbaterea a avut și un comentator de la distanță: președintele Donald Trump, care n-a pregetat să-și spună părerea în timp real, într-o avalanșă de postări pe Twitter, în care a atacat-o pe democrata Kamala Harris și l-a sprijinit pe Mike Pence. În final, evident, Mike Pence a câștigat dezbaterea, în opinia lui Donald Trump.

Mike Pence și-a întrerupt de mai multe ori interlocutoarea, dar aceste momente nu au fost marcate de tensiuni, țipete sau chiar jigniri, cum s-a întâmplat marțea trecută la dezbaterea Trump-Biden.

Fără îndoială, și experiența oratorică a fiecăruia dintre potențialii viitori vicepreședinți și-a spus cuvântul. Limbajul lor gestual, mimicile din timpul dezbaterii par, de asemenea, să indice o atitudine bine studiată.

Următoarea dezbatere din campania pentru alegerile prezidențiale 2020 ar urma să aibă loc la 15 octombrie, între Joe Biden și Donald Trump.

O muscă așezată pe capul lui Mike Pence a fost momentul de amuzament al dezbaterii. Musca a zăbovit cam un minut acolo și imediat glumele s-au rostogolit pe rețelele sociale.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22