Discutie telefonica Putin-Trump. Kremlin: Va exista o cooperare constructiva

Vlad Toma | 15.11.2016

Donald Trump, presedintele ales al SUA, a avut o discutie telefonica cu Vladimir Putin, presedintele rus, cazand de acord in privinta necesitatii unei colaborari constructive, inclusiv in privinta luptei contra terorismului, conform unui comunicat al Kremlinului, citat de Reuters.

Pe aceeași temă

 

Cei doi presedinti au purtat prima lor conversatie telefonica in urma castigarii de catre Trump a alegerilor din SUA. Ei au cazut de acord sa imbunatateasca relatiile dintre SUA si Rusia si sa colaboreze in lupta contra "terorismului international si a extremismului."

 

"A fost subliniata importanta formarii unei baze solide pentru legaturile bilaterale, in special prin dezvoltarea schimburilor economice", anunta Kremlinul.

 

Conform comunicatului citat, cele doua tari trebuie sa se intoarca la "o cooperare pragmatica, benefica pentru ambele parti, care va favoriza stabilitatea si siguranta in intreaga lume".

 

Echipa lui Trump a anuntat ca Putin l-a sunat pe noul presedinte ales pentru a-l felicita, iar Trump i-a transmis presedintelui rus ca intentioneaza sa aiba o relatie puternica cu Rusia si cu poporul sau.

 

Cei doi lideri vor continua sa comunice prin telefon si se vor intalni de asemenea personal, mai anunta echipa lui Trump.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22