Donald Trump a anunțat că va candida pentru al doilea mandat de președinte în 2020

Redactia | 15.07.2018

Președintele SUA, Donald Trump, a declarat că intenționează să candideze pentru un nou mandat la alegerile din 2020 deoarece ”toată lumea vrea să o fac” şi că nu există candidaţi democraţi care să îl poată învinge, a scris Mail on Sunday, citat de Reuters.

Pe aceeași temă

 

 

Întrebat de jurnalistul britanic Piers Morgan, într-un interviu acordat vineri, dacă va candida din nou în 2020, Trump a fost citat de Mail on Sunday spunând: ”Ei bine, cu siguranţă intenţionez să fac asta. Se pare că toată lumea vrea să o fac”. Trump a spus că nu vede niciun democrat care să îl poate învinge: ”Nu văd pe nimeni. Îi știu pe toți și nu văd pe nimeni”.

 

Pe de altă parte, Trump a dat detalii despre discuția privată avută cu Regina Elisabeta a II-a, încălcând astfel protocolul regal.

 

Întrebat dacă a discutat despre Brexit, președintele american a confirmat.

 

„Ea a spus, şi are dreptate, că este o problemă foarte complexă, cred că nimeni nu îşi imagina cât de complexă va fi. Toată lumea a crezut că va fi aşa: e simplu, aderăm sau nu aderăm, sau să vedem ce se va întâmpla”, a declarat el.

 

Întrebat dacă a simțit că regina l-a plăcut, Trump a spus ”Ei, bine, nu vreau să vorbesc în numele ei, dar vă pot spune că mie mi-a plăcut de ea. De obicei asta ajută. Mi-a plăcut mult de ea", adăugând: "Foarte elegantă. Şi foarte frumoasă. A fost ceva foarte special".

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22