Donald Trump: Barack Obama și Hilary Clinton au fondat ISIS

Dora Vulcan | 11.08.2016

Donald Trump şochează din nou. Candidatul republican la alegerile prezidenţiale din Statele Unite l-a acuzat pe Barack Obama de înfiinţarea grupării teroriste Stat Islamic. Noul derapaj vine după ce în urmă cu două zile, Donald Trump a spus că doar adepţii portului de armă o pot opri pe Hilary Clinton, contracandidata sa democrată.

Pe aceeași temă

 

 

Multe voci spun că politicianul republican ar fi sugerat, de fapt, comiterea unui asasinat. Serviciile secrete americane au stat de vorbă deja cu personalul campaniei magnatului despre aceste declaraţii periculoase, informeaza publika.md

 

Donald Trump: „ISIS îl onorează pe preşedintele Obama. El este fondatorul ISIS, este fondatorul ISIS. El a fondat ISIS şi aş spune că escroaca Hillary Clinton este cofondatoare”.

 

Sunt noi declaraţii controversate ale lui Donald Trump despre care tot mai multe voci au spus în ultimele zile că va fi un preşedinte extrem de periculos dacă reuşeşte să ajungă la Casa Albă. Magnatul nu scapă nicio ocazie să-şi defăimeze adversarii, iar incidentele au devenit o obişnuinţă la mitingurile sale.

 

Donald Trump: „Unde poate fi mai bine sau mai multă distracţie decât la un miting al lui Trump?”.

 

Noile declaraţii ale magnatului vin după ce a spus că doar adepţii portului de armă o pot opri pe contracandidata sa democrată. Consilierii lui i-au nuanţat vorbele şi au explicat că Donald Trump s-a referit la faptul că doar activiştii pentru dreptul la armă o pot opri pe Hillary Clinton votându-l pe el.

 

Hillary Clinton, candidatul democrat la alegerile prezidneţiale: „Atunci când candidezi la preşedinţie sau eşti preşedintele Statelor Unite cuvintele pot avea efecte enorme. Suntem martori la lungul şir de comentarii prin care Donald Trump a sărit limita. Acum el incită la violenţă. Fiecare dintre aceste incidente ne arată că Donald Trump pur şi simplu nu are caracterul să fie preşedinte şi comandant suprem al Statelor Unite”.

 

Hillary Clinton are un avans confortabil în sondajele de opinie faţă de Donald Trump. Cei doi se vor înfrunta pentru Casa Albă pe 8 noiembrie.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22