Donald Trump spune că este în continuare un „geniu stabil” și  neagă furia de după alegeri

L. G. | 11.11.2022

Fostul președinte Donald Trump a contrazis informațiile potrivit cărora ar fi fost furios din cauza faptului că mai mulți dintre candidații republicani aleși de el au pierdut alegerile de la mijlocul manda

Pe aceeași temă

„Pentru acei mulți oameni care sunt hrăniți cu narațiunea falsă din mass-media coruptă că sunt furios din cauza Midterms, nu credeți”, a spus Trump pe Truth Social. „Nu sunt deloc supărat, am făcut o treabă excelentă (nu eu am fost cel care a candidat!) și sunt foarte ocupat să privesc spre viitor”, scrie NY Post.

„Nu uitați, sunt un «Geniu stabil»”, a adăugat el.

 

Cel de-al 45-lea președinte se referea la informațiile potrivit cărora ar fi fost „furios” miercuri dimineață din cauza înfrângerii republicanului Dr. Mehmet Oz în cursa crucială pentru Senat din Pennsylvania și îi învinuia pe toți cei din cercul său – inclusiv pe soția Melania – pentru că l-au îndemnat să îl susțină pe candidatul care a pierdut.

 

Reporterul New York Times Maggie Haberman a postat pe Twitter afirmația șocantă, relatând că Trump a descris susținerea soției sale pentru Oz ca fiind „nu cea mai bună decizie a ei”.

 

„Există o poveste falsă care este promulgată de reporterul de mâna a treia Maggie Hagaman [sic] de la Failing New York Times, că dau vina pe marea noastră fostă Primă Doamnă, Melania, și pe [prezentatorul Fox News] Sean Hannity, că am fost supărat de faptul că m-au împins să îl susțin pe Dr. Oz”, a declarat fostul președinte într-o altă postare de miercuri dimineață pe Truth Social.

 

Trump a continuat să dea vina pentru pierderea lui Oz pe refuzul celebrului medic și vedetă de televiziune de a susține afirmația lui Trump că alegerile din 2020 au fost „furate”.

 

„Oz este un tip minunat care a muncit din greu cu adevărat și a fost un candidat foarte bun, dar el era de mult în cursă înainte ca eu să-l susțin, [Melania și Hannity] nu au avut NIMIC de-a face cu asta, el nu a fost un «negaționist» (greșeala lui!), & eu nu am fost deloc ÎNFURIAT”, a spus el.

 

În ciuda faptului că Trump și-a cerut scuze lui Hannity „pentru toate știrile false și poveștile fictive”, fostul președinte a răbufnit împotriva Fox News într-o postare ulterioară, numind canalul „știri false” pentru că a relatat despre candidații susținuți de Trump care au pierdut alegerile.

 

„Pentru mine, Fox News a dispărut întotdeauna, chiar și în 2015-16, când mi-am început „călătoria”, dar acum chiar au dispărut”, a spus Trump. „O astfel de oportunitate pentru o altă instituție media de a face o avere absolută și de a face bine pentru America. Să vedem ce se va întâmpla?”

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22