Donald Trump va deporta 3 milioane de imigranti ilegali imediat ce ajunge in functie

Vlad Toma | 14.11.2016

Donald Trump, presedintele-ales al SUA, a declarat, intr-un interviu dat postului de televiziune CBS, ca va deporta aproximativ 3 milioane de imigranti care nu au documente si locuiesc ilegal in SUA, imediat ce va ajunge in functia de presedinte.

Pe aceeași temă

 

Intrebat daca isi mentine promisiunea legata de zidul pe care vrea sa-l constuiasca la granita cu Mexicul, Trump a raspuns afirmativ, precizand ca in unele locuri ar putea fi vorba de un gard, in altele insa va fi un zid serios.

 

Intrebat daca isi mentine afirmatiile legate de milioanele de imigranti care nu au documente si locuiesc ilegal in SUA, Trump a raspuns din nou afirmativ, precizand ca va deporta intre 2 si 3 milioane de imigranti:

 

"Ne vom ocupa in primul rand de cei care au sau au avut probleme cu legea, traficanti de droguri, membri ai unor gasti, e vorba de aproximativ 2-3 milioane de imigranti care fie vor fi deportati, fie vor ajunge in inchisoare", a declarat Trump, la CBS.

 

"Trebuie deportati din SUA, deoarece locuiesc aici in mod ilegal," a mai spus el.

 

Trump a mai spus ca, dupa ce granita cu Mexicul va fi sigura, institutiile care se ocupa cu imigrantii vor face o estimare a numarului celor care locuiesc in mod ilegal pe teritoriul SUA.

 

Presedintele ales al SUA a promis, in campania sa electorala, ca ii va deporta pe imigrantii care locuiesc ilegal in SUA si ca va construi un zid la granita cu Mexicul. Trump a declarat in mod repetat ca Mexicul va plati pentru acest zid. Autoritatile mexicane au respins insa afirmatiile lui Trump anuntand ca nu vor plati zidul.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22