Donald Trump: Vladimir Putin este un lider mai bun decat Barack Obama

Vlad Toma | 08.09.2016

Donald Trump, candidatul republicanilor la alegerile prezidentiale din SUA, a declarat miercuri ca Vladimir Putin este un lider mai bun decat presedintele american Barack Obama, mentionand ca el este cel mai bun pentru a retransforma SUA intr-o putere globala.

Pe aceeași temă

 

Trump a mai declarat ca generalii americani au batut pasul pe loc din cauza politicilor initiate de Barack Obama si Hillary Clinton, care a servit ca secretar de stat al presedintelui american, anunta Reuters.

 

"Cred ca in mandatul lui Obama si Hillary Clinton generalii americani au fost redusi la nimic. Au ajuns in punctul de a ne face de ras tara", a spus Trump, la o intalnire cu militarii veterani.

 

A fost prima oara cand Trump si Clinton s-au confruntat pe aceeasi scena de cand partidele lor au acceptat sa-i nominalizeze pentru alegerile din noiembrie. 

 

Clinton a fost atacata pe tema accesarii de informatii clasificate in timp ce folosea un server privat de email, in perioada in care a fost secretar de stat.

 

Ea a declarat ca a facut exact ce trebuia facut in perioada in care a fost secreta de stat si ca si-a luat rolul foarte in serios.

 

"Modul in care Trump il lauda pe Putin si sugestia sa ca SUA si Rusia ar putea sa formeze o alianta pentru a infrange ISIS ar putea sa li se para ciudate expertilor in politica externa care cred ca interventiile Moscovei blocheaza eforturile de pacificare a Siriei," a spus Clinton.

 

"Daca el ma lauda, o sa il laud si eu", a spus Trump despre presedintele rus Vladimir Putin. "Cu siguranta, in acel sistem, Putin a fost un lider mai bun decat a fost Obama pentru noi," a mai spus el.

 

Trump a promis de asemenea ieri ca va lansa o reforma a armatei americane deoarece SUA ar fi amenintata mai mult decat oricand de extremistii islamisti, de Coreea de Nord si de China.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22