Dupa doua mandate la Casa Alba, Obama va sustine discursul de adio pe 10 ianuarie

Dora Vulcan | 02.01.2017

Președintele american Barack Obama va sustine un discurs de adio pe 10 ianuarie, in care va evoca experienta celor doua mandate ale sale la Casa Alba si in care le va multumi suporterilor sai, transmite Reuters.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

 

Într-o declarație trimisă prin email, Barack Obama amintește că primul președinte al Statelor Unite, George Washington, și-a scris mesajul de adio în anul 1796, și anunta că își va rosti discursul în orașul său de adopție, Chicago, informeaza Reuters.

 

 

"Mă gândesc la acest discurs ca la o ocazie de a vă mulțumi pentru această călătorie uluitoare, de a celebra modurile în care ați schimbat în bine această țară în ultimii opt ani, și de a oferi câteva gânduri despre încotro ne îndreptăm cu toții din acest moment', a scris Obama.

 

 

Succesorul său la Casa Albă, republicanul Donald Trump, va fi învestit în funcție pe data de 20 ianuarie. În timpul campaniei electorale, magnatul a promis că va revoca unele din măsurile lui Obama, printre care si pe cea privind reforma sistemului de sănătate.

 

"Din 2009, ne-am confruntat cu o serie de provocări și, la capătul lor, am ieșit mai puternici iar asta a fost posibil doar pentru ca nu am renunțat niciodată la credința care ne-a călăuzit de la întemeiere - convingerea noastră că doar împreună putem schimba în bine această țară", a scris in finalul mailului sau Barack Obama.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22