Șeful forțelor aliate în Europa, critic cu contraofensiva americană față de pericolul rusesc

Dora Vulcan | 09.03.2018

Comandantul suprem al Fortelor Aliate in Europa a spus că Rusia face mult rău țărilor NATO prin campania sa online de difuzare a informatiilor false, iar agentiile guvernamentale americane nu se coordoneaza suficient pentru a-si proteja tara de amenintarea cibernetica reprezentata de Moscova, transmite AFP.

Pe aceeași temă

 

 

 "Nu cred ca exista o unitate eficace a agentiilor noastre, cu energia si concentrarea pe care le-am putea pretinde", a explicat Curtis Scaparrotti, in fata Comisiei fortelor armate a Senatului american, scrie ziare.com. 

 

"Rusia desfasoara o campanie de destabilizare pentru a schimba ordinea internationala, a distruge NATO si a submina leadership-ul american in lume. Pe mare, pe sol, in aer, in fiecare domeniu - sa o spunem cinstit -, fortele armate ruse, care nu inceteaza sa se modernizeze, actioneaza la un nivel inedit dupa Razboiul Rece", a mai spus Scaparrotti.

 

In ianuarie anul trecut, agentiile de informatii americane au publicat un raport conform caruia presedintele Vladimir Putin s-a aflat in spatele amestecului rus in alegerile prezidentiale din SUA din 2016.

 

In luna februarie anul acesta, Washingtonul a pus oficial sub acuzare 13 cetateni rusi, printre care si un apropiat al presedintelui Vladimir Putin, pentru ca au favorizat in 2016 candidatura actualului lider de la Casa Alba.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22