Eric Trump a postat un selfie ilegal cu buletinul de vot. Ar putea avea probleme cu legea

E.b. | 08.11.2016

Eric Trump, fiul candidatului republican la președinția SUA Donald Trump, ar putea avea probleme cu legea, după ce a postat pe Twitter un selfie cu buletinul său de vot, transmite DPA.

Pe aceeași temă

 

Într-o postare ștearsă ulterior din rețeaua respectivă, Eric Trump, în vârstă de 32 de ani, a făcut publică fotografia pe care și-a făcut-o cu telefonul, cu buletinul de vot deja marcat și cu textul "E o onoare incredibilă să votez pentru tatăl meu! Va face o treabă atât de grozavă pentru SUA! #MakeAmericaGreatAgain". Finalul postării este sloganul de campanie al lui Donald Trump, cu sensul "să redăm măreția Americii".
 

 

Problema e că statul New York, unde au votat mai mulți membri ai familiei Trump, inclusiv candidatul însuși, interzice prin lege publicarea de fotografii cu voturile exprimate. Potrivit DPA, preluată de Agerpre, gestul lui Eric Trump ar putea avea consecințe legale, dar reamintește că în octombrie cântărețul Justin Timberlake nu a fost pus sub acuzare după un gest similar, în statul său natal, Tennessee, unde a votat anticipat. Autoritățile locale i-au transmis doar un avertisment, deși potrivit legilor statului fapta putea fi pedepsită cu amendă sau cu 30 de zile de închisoare

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

CELE MAI CITITE

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2018 Revista 22