Explozia unei racheta SpaceX a distrus un satelit Facebook. Zuckerberg a reactionat VIDEO

E.b. | 02.09.2016

O racheta operata de compania aerospatiala SpaceX a explodat pe rampa de lansare din Cape Canaveral - Florida, in timul unui test. In timpul exploziei, un satelit al Facebook a fost afectat, iar fondatorul retelei de socializare, Mark Zuckerberg, aflat intr-o vizita in Africa a reactionat pe pagina contul sau, spunand ca este "profund dezamagit" ca unul dintre satelitii lui a fost distrus.

Pe aceeași temă

 
 

SpaceX a declarat ca a aparut "o anomalie" in timp ce racheta era in curs de alimentare. Nimeni nu a fost ranit, informeaza BBC, preluat de HotNews.ro.

 

In parteneriat cu Eutelsat Communications, Facebook a fost nevoit sa se foloseasca de satelitul Amos-6 pentru a oferi o acoperire mai larga de internet, ca parte a initiativei Internet.org.

 

 

Pe contul sau de Facebook, Mark Zuckerberg a scris: "Cum sunt in vizita in Africa, sunt profund dezamagit sa aud ca lansarea SpaceX a esuat, distrugandu-ne satelitul, care putea oferi conectivitate la atat de multi antreprenori si la restul lumii de pe intreg continentul. Din fericire, am dezvoltat si alte tehnologii precum Aquila, care vor conecta oamenii. Ramanem angajati in misiunea noastra de a conecta pe toata lumea si vom continua sa lucram pana cand toti o sa aiba oportunitatile pe care acest satelit le-ar putea oferi."

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22