Fiul lui bin Laden și fiica teroristului care a condus atacul 9/11 s-au căsătorit

Dora Vulcan | 05.08.2018

Hamza bin Laden, fiul fostului lider al-Qaida, s-a căsătorit cu fiica lui Mohammed Atta, liderul teroriștilor care au atacat turnurile gemene din septembrie 2011, potrivit familiei lui Osama bin Laden, relatează The Guardian.

Pe aceeași temă

 

 

 

Acesta are o funcție de conducere în grupul terorist și îndeamnă discipolii tatălui său să meargă în război împotriva mai multor țări. Uniunea a fost confirmată de fratele vitreg al lui Osama în timpul unui interviu pentru The Guardian, preluat de Hotnews.ro.

 

Ahmad and Hassan al-Attas crede că Hamza a preluat o poziție de conducere în al-Qaida și vrea să răzbune moartea tatălui său, împușcat în timpul unui raid al armatei americane în Pakistan acum câțiva ani.

 

Hamza este unul dintre fii uneia dintre cele trei soții ale lui Osama bin Laden, Khairiah Sabar, care trăia cu soțul său Abbottabad, când acesta a fost omorât.

 

Fiul său a făcut de multe ori declarații prin care-i îndemna pe adepți să poarte război cu Washington, Londra, Paris și Tel Aviv și este văzut ca adjunct al liderului grupului terorist, Ayman al-Zawahiri.

 

”Am auzit că s-a căsătorit cu fiica lui Mohammed Atta”, a spus Ahmad al-Attas. ”Nu suntem siguri unde este, dar ar putea fi în Afghanistan”.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22