Hannes Swoboda: trebuie să ne despărțim de membrii controversați cum sunt cei din România

Redactia | 10.10.2018

Social-democratii europeni trebuie sa scape de membrii controversati "precum cei din Romania", spune Hannes Swoboda, fostul lider al socialistilor din Parlamentul European.

Pe aceeași temă

 

 

 Hannes Swoboda a fost lider al Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor, cunoscut ca S&D, puternicul grup politic din Parlamentul European din care face parte si PSD, scrie Ziare.com.

 

"Social-democratii din Europa au nevoie de un amplu proces de reinnoire", sustine Swoboda intr-un interviu acordat agentiei austriece de presa APA, preluat de News.at.

 

"În termeni concreți, familia politică trebuie să se despartă de membrii controversați cum sunt cei din România, ai cărer lideri politici au prea puțin de-a face cu social-democrația”, spune fostul lider al socialiștilor europeni Hannes Swoboda.

 

Austriacul precizeaza ca imaginea social-democratilor are de suferit cand este asociata cu persoane sau partide care nu respecta principiile fundamentale ale familiei politice.

 

"Acest lucru trebuie spus anumitor partide. Nu merge asa. Este in detrimentul social-democratilor, sunt afectati de asocierea cu persoane sau partide care nu respecta principiile noastre fundamentale", a mai spus Hannes Swoboda.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

CELE MAI CITITE

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2018 Revista 22