Hillary Clinton ar putea candida pentru a treia oară la președinția SUA

Laurentiu Gheorghe | 16.02.2020

Michael Bloomberg, candidat pentru președinția SUA ar vrea sa facă echipă cu Hillary Clinton în campania electroală, chiar să-i permită să candideze pentru Casa Albă, a dezvăluit un site de știri.

Pe aceeași temă

Michael Bloomberg, unul dintre candidații care se luptă pentru nominalizarea Partidului Democrat la președinția SUA, ar dori s-o coopteze pe Hillary Clinton ca să candideze în echipă președinte – vicepreședinte a relatat în exclusivitate Drudge Report, un agregator de știri online, conservator.

Site-ul afirmă că Bloomberg ar merge atât de departe încât să-și schimbe domiciliul actual din statul New York în California sau Florida unde deține proprietăți deoarece constituțional nu ar putea candida în același stat, Clinton având locuința tot în New York.

Surse apropiate echipei de campanie a lui Bloomberg au declarat pentru Druge Report că echipa cu Hillary Clinton ar reprezenta o forță puternică conform sondajelor de opinie efectuate în rândul electoratului democrat.

Știrea vine pe fondul unei creșteri în sondaje care este aproape de a prelua conducerea în alegerile primare ale democraților în Florida, un stat esențial în ecuația desemnării contracandidatului lui Donald Trump.

Fosta Primă Doamnă a Statelor Unite și ulterior șefă a diplomației americane a candidat până în acest moment de două ori pentru președinția Americii. În 2008, ea a pierdut nominalizarea Partidului Democrat pentru Casa Albă în fața lui Barack Obama, care a ajuns ulterior liderul SUA. În 2016, Clinton a fost candidatul democraților la funcția supremă în stat, însă a fost învinsă de republicanul Donald Trump, care a obținut 304 voturi electorale față de doar 227 pentru fosta senatoare de New York.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22