Hillary Clinton: Donald Trump va fi marioneta lui Vladimir Putin

Vlad Toma | 20.10.2016

Hillary Clinton, candidata democratilor pentru alegerile prezidentiale din SUA, a declarat, in a treia si ultima dezbatere, ca americanii vor avea la Casa Alba o marioneta a Kremlinului daca il vor alege pe Donald Trump, candidatul republicanilor.

Pe aceeași temă

 

Trump i-a raspuns insa ca adevarata marioneta este ea, transmite CNN.

 

Miliardarul a atacat-o pe Clinton afirmand ca Vladimir Putin nu are pic de respect nici pentru ea, nici pentru actualul presedinte Barack Obama.

 

Clinton i-a raspuns ca nu e de mirare ca e asa, deoarece Putin ar prefera sa aiba o marioneta in functia de presedinte al Statelor Unite.

 

Clinton a fosta atacata din nou pe tema mailurilor sustrase de hackeri si publicate de Wikileaks, actiune despre care autoritatile SUA spun ca ar fi fost comandata de Moscova.

 

***

 

Donald Trump l-a laudat in mod repetat pe Vladimir Putin, presedintele Rusiei, spunand, de exemplu, ca acesta este in mod clar un presedinte mult mai bun decat Barack Obama.

 

"Daca el ma lauda, o sa il laud si eu", a spus Trump despre presedintele rus Vladimir Putin acum cateva luni. "Cu siguranta, in acel sistem, Putin a fost un lider mai bun decat a fost Obama pentru noi," a mai spus el.

 

Clinton a criticat de la bun inceput aceste declaratii: "Modul in care Trump il lauda pe Putin si sugestia sa ca SUA si Rusia ar putea sa formeze o alianta pentru a infrange ISIS ar putea sa li se para ciudate expertilor in politica externa care cred ca interventiile Moscovei blocheaza eforturile de pacificare a Siriei," a spus Clinton.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22