Hillary Clinton il ataca pe Donald Trump pe tema taxelor: Nu le-ar fi platit 18 ani

Vlad Toma | 04.10.2016

Hillary Clinton, candidata democratilor la functia de presedinte al SUA, l-a acuzat pe contracandidatul sau Donald Trump ca ar fi un reprezentantul unui sistem al inselaciunii, dupa ce au aparut informatii legate de faptul ca acesta nu ar fi platit taxe pe venit timp de 18 ani.

Pe aceeași temă

 

In acest sfarsit de saptamana, New York Times a scris ca Donald Trump ar fi evitat sa-si plateasca taxele dupa ce a pierdut aproape 1 miliard de dolari in 1995, anunta BBC.

 

Candidatul republicanilor a declarat insa ca a evitat "in mod genial" sistemul de taxe, reusind astfel sa nu le plateasca prin procedee legale.

 

"Inteleg sistemul de taxe mai bine decat oricine altcineva", a spus el, precizand ca, in afacerile sale legate de hoteluri, a folosit in mod legal sistemul de taxe in beneficial sau si al companiilor sale.

 

Trump a mai afirmat ca inteligenta sa manageriala l-ar face cel mai calificat candidat pentru reformarea sistemului de taxe.

 

Clinton l-a acuzat insa de ipocrizie, deoarece se prezinta ca un candidat care va reforma sistemul in favoarea oamenilor de rand:"In timp ce milioane de familii americane – inclusiv a mea si a ta – au muncit din greu si si-au platit taxele, el nu a contribuit cu nimic se pare", a spus Clinton.

 

"Trump reprezinta acelasi sistem al inselaciunii pe care pretinde ca il va schimba," a mai spus candidata democratilor.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22