Hillary Clinton: Politica externa a lui Trump e o amenintare la adresa securitatii SUA

Vlad Toma | 03.06.2016

Hillary Clinton, reprezentanta democratilor la alegerile prezidentiale care vor avea loc in SUA in acest an, a criticat planurile lui Donald Trump legate de politica externa a SUA, declarand ca aceasta este "periculos de incoerenta."

Pe aceeași temă

 

"Ideile lui Trump nu sunt doar diferite, sunt periculos de incoerente. Nu sunt adevarate idei, sunt doar o serie de fanfaronade bizare, de razbunari personale si de minciuni absolute," a spus Clinton, citata de Reuters.

 

"El spune ca are experienta in politica externa pentru ca a condus concursul Miss Univers in Rusia" a afirmat Clinton, precizand ca Trump va conduce economia SUA ca pe unul dintre cazinourile sale.

 

Clinton a mai spus ca experienta sa de secretar de stat, in special in perioada in care l-a sfatuit pe presedintele Obama in perioada misiunii care a dus la uciderea lui Osama bin Laden, reprezinta un avantaj serios pentru cineva care vrea sa conduca politica externa a unei tari.

 

"Trump lauda dictatori ca Vladimir Putin si se lupta cu prietenii nostril, inclusiv cu premierul britanic, cu primarul Londrei, cu cancelarul german, cu presedintele Mexicului si cu papa Francisc", a mai spus Clinton.

 

Ea le-a transmis americanilor ca au de ales intre doua viziuni foarte diferite: "Una furioasa, fricoasa, bazata pe idea ca SUA e slaba si in declin si una plina de speranta, generoasa, constienta ca America are un destin."

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22