Jair Bolsonaro ar putea fi operat de urgenţă, după ce a fost internat cu sughiţuri cronice

Redactia | 15.07.2021

Preşedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, ar putea fi operat de urgenţă, după ce a fost internat în spital în urma unor sughiţuri cronice care durează de 10 zile.

Pe aceeași temă

Bolsonaro, în vârstă de 66 de ani, a fost transferat la un spital din Sao Paulo, unde i se vor face analize pentru ocluzie intestinală, informează BBC.

Preşedintele brazilian Jair Bolsonaro, suferind de o ocluzie intestinală, a fost internat miercuri într-un spital privat din Sao Paulo, unde va primi într-o primă fază un „tratament clinic conservator”, indică cel mai recent buletin medical, care exclude deocamdată o intervenţie chirurgicală de urgenţă, informează Agerpres.

„Vă mulţumesc pentru sprijin şi rugăciuni. Dumnezez să ne binecuvânteze şi să ne ocrotească naţiunea. Vă îmbrăţişez”, a declarat Bolsonaro, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Jair Bolsonaro a fost grav rănit în timpul campaniei electorale din 2018, când a fot înjunghiat burtă. Bolsonaro a pierdut atunci 40% din sânge şi a suferit mai multe operaţii.

Președintele brazilian a fost internat miercuri în spital cu sughiţuri cronice. Aceasta este cea mai recentă problemă de sănătate a lui Bolsonaro, după ce a fost bolnav de COVID-19 anul trecut şi înjunghierea din 2018.

Bolsonaro a fost iniţial internat în spitalul militar din Brasilia, conform unui comunicat al președinției, care a precizat că șeful statului „se simte bine”.

Publicația braziliană Globo relata anterior că Bolsonaro a fost internat pentru teste medicale nespecificate, după ce a suferit dureri abdominale în primele ore ale zilei.

În iulie 2020, Jair Bolsonaro, un coronasceptic convins, s-a îmbolnăvit de COVID-19, dar nu a avut simptome grave. Totuși, în aparițiile publice din ultimele luni, a fost văzut tușind în mod repetat. Recent, a avut mai multe episoade de sughițuri, ceea ce a dus la noi îngrijorări cu privire la starea sa de sănătate.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22