Lodochni, insula lui Putin. Filmare cu drona deasupra domeniului lui Vladimir Putin VIDEO

Dora Vulcan | 01.09.2017

Averea lui Vladimir Putin e o sursă inepuizabilă de speculaţii. Unii spun că ar fi cel mai bogat om din lume şi că ar fi strâns cel puţin 200 de miliarde de dolari. Pe hârtie e mult mai modest: un salariu anual în jurul a 120.000 de dolari, două apartamente, un teren şi trei maşini de producţie locală.

Pe aceeași temă

 

 

 

 Cel mai aprig critic al său, Alexei Navalnîi, spune că are dovezi concrete că liderul rus deţine, pe numele unui apropiat, o uriaşă proprietate de 50 de hectare la graniţa cu Finlanda, pe care a reuşit să o filmeze cu o dronă, transmite Digi 24

 

 

 

Alexei Navalnîi (comentariu filmare): 

 

Ne apropiem de insula Lodochni. Aici, suntem deasupra peninsulei alăturate, unde vedem în pădure o clădire rezidenţială mare - cel mai probabil, e vorba de locul în care stau servitorii.

 

Puţin mai departe, e un garaj. Mergem mai departe şi, în partea stângă, unde se termină copacii, vedem un drum îngrijit. Leagă insula Lodochni de peninsulă. Tot aici a fost construit şi un heliport.

 

Imediat, vedem una din casele de oaspeţi, care are o suprafaţă de 1.500 de metri pătraţi. Nu e Vila Sellgren, e o nouă clădire stilizată astfel încât să semene cu ea.

 

Ne continuăm zborul şi mergem către cel mai îndepărtat colţ al insulei. Aici, putem vedea acoperişul roşu şi peisajul cunoscut. Aceasta e faimoasa Vilă Sellgren. E, practic, în forma ei originală. În acte, suprafaţa utilă e relativ mică: 745 de metri pătraţi. Nu e suficient de mare pentru preşedinte, dar vom vedea cum a fost rezolvată această problemă.

 

Vila e situată tocmai la capătul insulei, înconjurată de grădini extrem de bine îngrijite. Fireşte, mai ai aici şi o privelişte incredibilă a Golfului Viborg. Să o admirăm şi noi!

 

Ne întoarcem şi vedem imediat că există o anexă construită lângă clădirea istorică. E de două ori mai mare decât vila originală.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22