Ministrul ungar al Agriculturii Sandor Fazekas: Soros vrea ca ungurii să mănânce insecte

Dora Vulcan | 24.02.2018

Ministrul ungar al agriculturii Sandor Fazekas a susținut în fața agricultorilor unguri în care a susținut că din cauza migrantilor si a lui George Soros ungurii vor fi nevoiti sa manance scorpioni la gratar cu chili si ca savantii lucreaza la orori gastronomice precum carne clonata din celulele creierului lui Einstein.

Pe aceeași temă

 

 

 

Dupa ce s-a laudat cu eforturile guvernelor Fidesz din ultimii opt ani in domeniul agriculturii, Fazekas a subliniat audientei cat de important este sa cumpere alimente unguresti si a argumentat impotriva alimentelor din surse modficate genetic,  potrivit index.hu, citat Budapest Beacon și preluat de Hotnews.ro. 

 

Fazekas a inceput sa vorbeasca despre viitor si despre provocarile productiei si consumului de alimente la nivel local si global. El a spus audientei ca, multumita tehnologiei genetice, savantii vor putea sa creeze carne din clonarea celulelor, de exemplu a celor din creierul lui Albert Einstein. Ministrul ungar al agriculturii si-a amintit si ca a auzit despre o echipa de cercetatori care vrea sa produca mancare cu tehnologie de printare 3D.

 

In lumea distopica descrisa de Fazekas, toata lumea va manca insecte, iar gurmanzii vor alege din meniurile restaurantelor scorpioni la gratar cu chili.

 

Discursul ce pare incoerent a capatat brusc sens cand el a dezvaluit ca “planul lui Soros” pune in pericol bucataria ungureasca. “Soros vrea ca ungurii sa manance insecte. Totusi, ungurii nu mananca reptile si insecte”, a spus ministrul, potrivit Magyar Nemzet.

 

Daca un migrant devine vecinul nostru, lucru posibil pentru ca ONU lucreaza la asta, a afirmat Fazekas, atunci obiceiurile noastre culinare nu vor mai fi in siguranta. Cei care vin locuri unde se mananca insecte, a continuat el, vor cere curand ca insectele pentru consum sa fie disponibile si aici, iar marile corporatii le vor satisface cererile.

 

La final, Fazekas a dezvaluit audientei ca cei care investesc in consumul de insecte la Hollywood apartin acelorasi cercuri din Partidul Democrat in care se invarte si George Soros.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22