Netanyahu: UE sa se hotarasca - vrea sa traiasca si sa prospere sau sa tremure si sa dispara!

E.b. | 20.07.2017

Benjamin Netanyahu, premierul Israelului, a facut o declaratii socanta referitoare la viitorul Uniunii Europene. "Nu exista nicio logica aici. UE submineaza securitatea prin subminarea Israelului", spune Netanyahu.

Pe aceeași temă

 

"Europa sa se hotarasca daca vrea sa traiasca si sa prospere sau daca vrea sa tremure si sa dispara. Eu nu sunt foarte corect din punct de vedere politic. Stiu ca asta este un soc pentru unii dintre voi. E o gluma. Dar asta e adevarul atat despre securitatea Europei, cat si despre viitorul economic al Europei. Acestea presupun o politica diferita fata de Israel", a spus Netanyahu , citat  de BBC, preluat de ziare.com.

 

Netanyahu considera ca Uniunea Europeana este singura din lume care conditioneaza relatiile cu Israelul, impunand conditii politice. "Singura", a spus el facand referire la conditiile UE referitoare la procesul de pace israeliano-palestinian.

 

"E o nebunie. Este, de fapt, o nebunie. Nu e vorba despre interesul meu, vorbesc despre interesul Europei", a adaugat premierul Israelului.

 

El a precizat ca tara sa are o relatie speciala cu China si ca celor de acolo nu le pasa de problemele politice din Israel.

 

"Nu exista nicio logica aici. UE submineaza securitatea prin subminarea Israelului. Europa submineaza progresul prin subminarea legaturii sale cu inovatia israeliana impunand conditii nebune", a continuat Benjamin Netanyahu.

 

Declaratiile au fost facute intr-o intalnire la care presa nu a avut acces, dar inregistrarile au ajuns din greseala la reporteri.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22