Noua gafa a belgienilor. L-au interogat pe Abdeslam doar o ora intre arestare si atentate

Vlad Toma | 25.03.2016

Autoritatile belgiene l-ar fi interogat doar o ora pe Salah Abdeslam, considerat creierul atentatelor de la Paris de anul trecut, intre momentul arestarii si cel al atentatelor care au avut loc la Bruxelles.

Pe aceeași temă

 

Acesta ar fi fost interogat dupa arestarea doar in legatura cu atentatele de la Paris, fara sa fie intrebat nimic in privinta unor eventuale noi atentate, transmite Politico.eu, care il citeaza pe avocatul acestuia si pe alte doua surse apropiate anchetei.

 

Anchetatorii ar fi luat lucrurile "cronologic", interesandu-se doar de implicarea lui Abdeslam in atentatele de la Paris, desi descoperisera detonatoare si arme in timpul arestarii acestuia.

 

Conform unor informatii transmise astazi de presa belgiana, adresa exacta la care se ascundea teroristul Salah Abdeslam era cunoscuta de un politist belgian din orasul Malines inca din 7 decembrie 2015.

 

Acesta ar fi transmis informatia superiorilor sai din Malines dar niciun raport nu a fost transmis politiei din Bruxelles pe aceasta tema, scrie ziarul La Derniere Heure.

 

Salah Abdeslam a fost arestat in 18 martie in cartierul bruxellez Molenbeek, dupa patru luni in care a fost cautat de autoritati. 

 

Avocatul lui Abdeslam a declarat recent ca va cere amanarea audierii clientului sau, programata pentru joi, in fata judecatorilor din Bruxelles si ca acesta vrea sa fie extradat in Franta.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22