Novak Djokovic a fost reținut de autoritățile din Australia

Redactia | 15.01.2022

Novak Djokovic a fost reținut de autoritățile australiene sâmbătă dimineața la Melbourne, el urmând să fie plasat într-un centru de detenție, pentru a aștepta audierile finale ale procesului său.

Pe aceeași temă

Jucătorul cu 20 de titluri de Mare Șlem în palmares a fost reținut de autoritățile de frontieră de la Antipozi, așa cum era anunțat încă de vineri, urmând să fie plasat într-un centru de detenție pentru a aștepta audierile finale ale procesului, audieri care vor avea loc duminică, după cum anunță postul de televiziune american CNN.

 

Judecătorul Anthony Kelly a decis de vineri faptul că Djokovic trebuie să reintre începând cu dimineața zilei de sâmbătă în detenția specifică imigranților, însă de data aceasta într-o locație necunoscută publicului larg.

 

Toate acestea se întâmplă după ce tot vineri, Alex Hawke, ministrul Imigrării din Australia, a decis o nouă revocare a vizei de intrare în țară a lui Djokovic.

 

Novak Djokovic nu va fi expulzat sâmbătă din Australia iar cazul său ajunge la Curtea Federală, unde va fi judecat duminică, zi în care sârbul de 33 de ani va afla în fine dacă va fi deportat sau nu din Australia.

 

Novak Djokovic nu este vaccinat și a cerut o excepție pentru a intra în Australia, motivând faptul că a fost recent infectat cu Covid-19.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22