Înregistrare în care Trump apare alături de persoane cheie ale scandalul legat de Rusia VIDEO

E.b. | 13.07.2017

Jurnaliştii CNN au publicat miercuri noaptea o înregistrare care ar demonstra relaţia dintre preşedintele Donald Trump şi persoane-cheie, care se află în mijlocul ultimelor acuzaţii legate de un complot între asociaţii campaniei republicane şi reprezentanţii Kremlinului.

Pe aceeași temă

 

 Acuzaţiile sunt legate şi de de e-mailurile compromiţătoare ale lui Donald Trump Jr. ​

 

Jurnaliştii CNN au publicat miercuri noaptea o înregistrare exclusivă, care demonstrează relaţia dintre preşedintele Donald Trump şi persoane cheie, care se află în mijlocul ultimelor acuzaţii legate de un complot între asociaţii campaniei republicane şi reprezentanţii Kremlinului, transmite News.ro


În respectiva înregistrare, miliardarul republican apare la o cină cu o familie ruso-azeră, ai cărei membri au devenit în iunie 2013 parteneri de afaceri ai lui Trump în Las Vegas. De asemenea, apare şi publicistul Rob Goldstone, care îi va trimite ulterior un e-mail lui Donald Trump Jr. despre o întâlnire cu o avocată rusă, ce ar deţine informaţii compromiţătoare despre Hillary Clinton.

 

Această întâlnire l-a aruncat pe Donald Trump Jr. în mijlocul unei controverse, care demonstrează ce legături ar putea să existe între asociaţii campaniei republicane şi reprezentanţii Kremlinului.

 

Goldstone, care apare în videoclip discutând cu preşedintele american, a susţinut în e-mailurile din iunie 2016 că informaţiile compromiţătoare despre Hillary Clinton au ieşit la suprafaţă în timpul unei întâlniri cu ”procurorul încoronat din Rusia” şi Aras Agalarov, un miliardar ruso-azer care are legături cu preşedintele Vladimit Putin.

 

 

Apoi, Goldstone s-a oferit să organizeze o discuţie telefonică între Donald Trump Jr. şi Emin Agalarov - fiul miliardarului şi o vedetă pop - pentru a discuta informaţiile compromiţătoare despre Clinton.

 

Acestă înregistrare demonstrează relaţiile călduroase dintre Trump şi Agalarov, care au fost intens mediatizate pentru că Aras Agalarov şi Emin Agalarov au semnat o înţelegere financiară în valoare de câteva milioane de dolari cu Donald Trump, tocmai pentru a aduce concursul Miss Universe la Moscova în 2013.

 

Videoclipul a fost înregistrat pe 15 iunie 2013 în Las Vegas, în ajunul concursului de frumuseţe Miss USA, unde Trump şi-a anunţat înţelegerea financiară pentru a duce Miss Universe la Moscova.

 

Donald Trump Jr. nu apare în această înregistrare, dar sunt prezenţi mai mulţi asociaţi ai preşedintelui - inclusiv avocatul personal Michael Cohen şi Keith Schiller, care este director al operaţiunilor din Biroul Oval.

 

Înregistrarea îl prezintă pe Trump într-o conversaţie animată cu Agalarov şi Goldstone.

 

În timpul cinei, preşedintele american stă vizavi de Aras Agalarov şi lângă Emin Agalarov. Într-un anumit moment din înregistrare, Trump şi Goldstone încep o conversaţie scurtă, în vreme ce peste masă se întinde Emin Agalarov.

 

Într-un alt moment, Emin Agalarov le prezintă pe sora şi mama sa, iar miliardarul republican face imediat comentarii legate de aspectul lor fizic.

 

 

Wow, uită-te la asta. Acum sunt fericit că mergem la cină. Ce mamă frumoasă aveţi! Aţi produs chestii care arată bine, corect? Chestii frumoase”, spune Trump.

 

Următoarea zi, miliardarul republican spune pe covorul roşu că familia Agalarov este cea mai puternică din Rusia.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22