Olanda interzice aterizarea avionului în care se află ministrul turc de externe

E.b. | 11.03.2017

Guvernul olandez a decis să interzică aterizarea avionului ministrului turc de externe Mevlut Cavusoglu, care a atras atenția că se va deplasa sâmbătă în Olanda

Pe aceeași temă

 
 

 


Mevlut Cavusoglu doreste să participa la un miting de susținere a schimbărilor constituționale pentru întărirea puterilor prezidențiale în Turcia, transmite AFP, preluată de Agerpres.

 

"Autoritățile turc au amenințat public cu sancțiuni. Acest lucru face imposibilă căutarea unei soluții rezonabile", a precizat guvernul într-un comunicat. "De aceea, Olanda a transmis că retrage drepturile de aterizare" pentru avionul ministrului turc, se mai menționează în comunicat.


Anterior, într-un interviu pentru postul de televiziune CNN Turk, șeful diplomației turce a spus că își menține intenția de a merge în Olanda sâmbătă pentru un miting în favoarea unui vot favorabil la referendumul din Turcia privind extinderea puterilor președintelui Recep Tayyip Erdogan, în ciuda opoziției exprimate de guvernul olandez.


"Mă voi duce la Amsterdam astăzi (sâmbătă). Vom impune sancțiuni dure Olandei" dacă această vizită este împiedicată, a afirmat el. 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22