Operaţiune antiteroristă a FSB în Rusia. Patru nord-caucazieni, împuşcaţi mortal VIDEO

E.b. | 18.08.2016

Forţele speciale ruseşti au lansat o operaţiune la Sankt Petersburg. Patru suspecţi de origine caucaziană au fost ucişi într-un schimb de focuri. Acţiunea s-a desfăşurat în cartierul Kirov, din sudul oraşului şi a fost ordonată după primirea unor informaţii de la centrul FSB din Kabardino-Balkaria.

Pe aceeași temă

 

 

Forţele speciale ruseşti au lansat o operaţiune la Sankt Petersburg. Patru suspecţi de origine caucaziană au fost ucişi într-un schimb de focuri. Acţiunea s-a desfăşurat în cartierul Kirov, din sudul oraşului. 

 

Comandoul FSB a luat cu asalt un apartament dintr-un bloc de locuinţe în care se presupunea că se află membrii unei grupări teroriste din Caucazul de Nord, conform stiri.tvr.ro.
 
 
Nu există morţi sau răniţi în rândul civililor sau al forţelor de ordine. Acţiunea a fost ordonată după primirea unor informaţii de la centrul FSB din Kabardino-Balkaria.

 

 

Într-un incident separat, la Moscova, doi caucazieni au atacat cu topoare un echipaj de poliţie. Suspecţii au fost împuşcaţi, după ce au rănit un ofiţer.

 

Serviciile de securitate au anunţat în ultimele zile că au dejucat mai multe tentative de atentate planificate de simpatizanţi ai grupării teroriste Stat Islamic.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22