Până la 478 de persoane şi-au pierdut viaţa în Haiti din cauza uraganului Matthew VIDEO

E.b. | 07.10.2016

Autorităţile haitiene au anunţat vineri după-amiază că până la 478 de persoane şi-au pierdut viaţa până în acest moment ca urmare a distrugerilor aduse de puternicul uragan Matthew.

Pe aceeași temă

 

 

Bilanţul victimelor haitiene a explodat în ultimele ore, după ce furtuna tropicală violentă a devastat satele izolate din cea mai săracă naţiune a Caraibelor, informează Reuters, preluat de News.ro.

 

VEZI IMAGINI

 

Datele cu privire la numărul victimelor haitiene sunt contradictorii, după ce autorităţile locale au primit în urmă cu doar câteva ore primele informaţii despre persoanele care şi-au pierdut viaţa în provinciile izolate de furtuna tropicală. Între timp, agenţia haitiană de protecţie civilă estimează numărul victimelor la doar 271 persoane.

 

Câteva zeci de persoane au fost ucise doar în localitatea litorală Les Anglais. În vreme ce, în interiorul statului insular bilanţul victimelor a ajuns la 90 de persoane.

 

Impactul dezastrului natural s-a simţit cel mai puternic în regiunile izolate, dar intens populate, care sunt situate departe de metropola Port-au-Prince.

 

 

 

 

”Nu mai avem absolut nimic pentru a supravieţui, toate recoltele noastre au fost distruse, toate fructele au dispărut. Nu am nicio idee cum vom rezolva această problemă”, a declarat viceprimarul localităţii Chantal, Marc Soniel Noel.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22