Politia turca a folosit tunuri cu apa si gaze lacrimogene impotriva protestatarilor VIDEO

E.b. | 06.11.2016

Politia turca a folosit tunuri de apa si gaze lacrimogene impotriva protestatarilor adunati sambata la Istanbul, in incercarea de a-i impiedica sa marsaluiasca catre redactia ziarului de opozitie Cumhuriyet, dupa ce mai multi jurnalisti si directori executivi ai publicatiei au fost arestati, a constatat un cameraman Reuters prezent la fata locului.

Pe aceeași temă

 
 
  

Protestul din centrul Istanbului are loc la cateva ore dupa ce autoritatile turce au dispus arestarea oficiala a noua membri ai personalului ziarului Cumhuriyet si au retunut mai multi oficiali pro-kurzi, in cadrul unei anchete anti-terorism care a atras critici aprinse din partea Occidentului, scrie HotNews.ro.

 

Vineri, co-liderii Partidului Democrat Popular al opozitiei pro-kurde (HDP) au fost, de asemenea, arestati, fiind la ora actuala in asteptarea procesului.

 

 

Cateva strazi din cartierul Sisli din Istanbul s-au umplut de gaze lacrimogene, a relatat un reporter Reuters care a asistat la scena. Acesta a precizat ca a auzit zgomot de elicoptere de politie in zona.
  

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22