Politia turca a retinut un prim suspect dupa atentatul sinucigas din Istanbul

Vlad Toma | 13.01.2016

Efkan Ala, ministrul turc de Interne, a anuntat astazi, dupa o intalnire cu omologul sau german, Thomas de Maiziere, ca politia turca a arestat un suspect in legatura cu atentatul sinucigas care a avut loc ieri, in centrul istoric al Istanbului.

Pe aceeași temă

 

 "O persoana a fost retinuta marti seara dupa atac. Ancheta continua meticulos", a declarat oficialul turc, transmite AFP, conform Hotnews.

 

"Unsprezece persoane, inclusiv noua germani, un norvegian si un peruan, sunt inca in spital", a declarat ministrul turc, adaugand ca doi cetateni germani raniti in atentat sunt inca in stare grava.
 

Efkan Ala a indemnat intreaga comunitate internationala sa coopereze in lupta impotriva terorismului: "Toate natiunile trebuie sa lupte impotriva terorismului, indiferent de religie sau ideologie. Terorismul este principala problema cu care se confrunta omenirea in acest secol." 
 

Ministrul turc de Interne a tinut sa sublinieze si eforturile depuse de tara sa in lupta impotriva jihadistilor, amintind ca Turcia a arestat numai in ultima saptamana 220 de presupusi membri ai Statului Islamic.

 

3 cetateni rusi suspectati de legaturi cu Statul Islamic au fost de asemenea arestati in Turcia astazi, la o zi dupa atentatul cu bomba de la Istanbul care a ucis 10 turisti, printre care 8 germani, si a ranit alte 15 persoane, transmite Reuters.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22