Privirea ucigatoare pe care Obama i-a aruncat-o lui Putin dupa esecul acordului privind Siria

Dora Vulcan | 05.09.2016

Daca Putin a fost surprins zambind in timpul intalnirii, presedintele american nu a fost la fel de prietenos. Fotografii au reusit sa surprinda o privire ucigatoare pe care Barack Obama i-a aruncat-o lui Putin in momentul intalnirii celor doi, incheiate fara un acord privind situatia din Siria, transmite PRO TV.

Pe aceeași temă

 

 Luni dimineata, Casa Alba a anuntat ca Vladimir Putin si Barack Obama au avut o intrevedere in China.

 

Noile discutii care au avut loc luni intre secretarul de stat american John Kerry si ministrul rus de externe Serghei Lavrov s-au incheiat fara sa se ajunga la un acord, a precizat diplomatul.

 

 

 

 

 

Statele Unite si Rusia nu au reusit luni sa ajunga la un acord privind Siria in cadrul negocierilor in marja summitului G20 de la Hangzhou, in estul Chinei, din cauza divergentelor persistente, a precizat un diplomat american, potrivit AFP.

 

 

Duminica, Washingtonul a acuzat Moscova ca "a dat inapoi" in privinta anumitor puncte din negocieri, facand imposibil pentru moment un acord de cooperare intre cele doua mari puteri, transmite PRO TV.

 

 

 

Moscova si Washingtonul, care efectueaza separat atacuri asupra jihadistilor in Siria, sunt in dezacord in special in privinta a ceea ce ar trebui sa se intample cu presedintele sirian Bashar al-Assad, in contextul in care regimul de la Damasc continua sa atace opozitia siriana cu sprijin rus, un alt mar al discordiei cu SUA.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22