Probă la un concurs de miss din Rusia: Adolescentele au fost puse să asambleze puști Kalașnikov

L. G. | 08.03.2023

Participantele la un concurs de miss din localitatea Tuva, Rusia, au avut ca probă în cadrul concursului „Miss Iunarmia” asamblarea și dezasamblarea unui pistol mitralieră Kalașnikov.

Pe aceeași temă

Participantele la un concurs de miss din Tuva, Rusia, au avut o probă atipică în cadrul competiției de frumusețe „Miss Iunarmia". Fetele, ce aveau vârste cuprinse între 14 și 17 ani, au fost puse să asambleze și să dezasambleze puști de asalt Kalașnikov.

La concursul regional de frumusețe din Tuva, una dintre cele mai sărace republici din Rusia, aspirante la concursul de miss s-au întrecut, între altele, la asamblarea și dezasamblarea puștilor Kalașnikov, potrivit Realitatea Siberiei, citată de Libertatea.

Fetele au demontat armele, iar competiția de miss s-a desfășurat sub deviza „Tinere frumuseți, eleganță și grație”.

”Nimeni nu știe ce se va întâmpla mâine, cum se vor desfășura evenimentele din Ucraina. S-ar putea să fim nevoiți să ne apărăm dacă ne atacă. Fetele se pregătesc să-și apere patria, de ce nu?

Nu cred că vor trebui să intre în luptă cu o mitralieră, dar pot fi medici militari, de ce nu? Pentru a ajuta soldații noștri, astfel de abilități vor ajuta cu siguranță. Dar dacă trebuie să lupte? Știți cum se spune, dacă vrei pace, pregătește-te de război! Vrea Rusia pacea? Desigur. Nu și ucrainenii”, a declarat mama unei fete, conform sursei citate.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22