Putin, apel la "o larga cooperare internationala" impotriva terorismului dupa Mali

Fara Autor | 21.11.2015

Sase cetateni rusi si-au pierdut viata in luarea de ostatici de vineri de la un hotel de lux din Bamako, capitala statului Mali, a anuntat sambata Ministerul Afacerilor Externe de la Moscova, citat de AFP.

Pe aceeași temă

 

 

Presedintele rus Vladimir Putin si-a exprimat sambata condoleantele pentru victimele luarii de ostatici de vineri, dintr-un hotel de lux din capitala statului Mali, Bamako, soldata cu moartea a sase cetateni rusi, si a calificat acest atac drept "inuman". Putin a lansat un apel la "o larga cooperare internationala" impotriva terorismului dupa atacul din Mali, soldat in total cu moartea a 21 de oameni, scrie AFP.

Sase cetateni rusi si-au pierdut viata in luarea de ostatici de vineri de la un hotel de lux din Bamako, capitala statului Mali, a anuntat sambata Ministerul Afacerilor Externe de la Moscova, citat de AFP. Cei sase cetateni rusi si-au pierdut viata in primele minute ale asaltului, fiind impuscati.

Intr-un mesaj adresat presedintelui statului Mali, Boubakar Keita, Vladimir Putin a subliniat ca "crima inumana comisa in capitala Mali confirma o data in plus ca terorismul nu cunoaste granite si reprezinta un potential pericol pentru intreaga lume".

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22