Putin spune că Occidentul a pierdut deja în Ucraina: Rusia nu a început încă nimic serios

L. G. | 08.07.2022

Comentând așa-numita „operațiune specială” la o întâlnire cu conducerea Dumei de Stat, șeful Kremlinului a spus că „Rusia nu a început încă nimic serios în Ucraina”.

Pe aceeași temă

Putin a adus încă o dată acuzații la adresa Occidentului și și-a exprimat, de asemenea, încrederea că statele occidentale „au pierdut deja lupta din Ucraina” și „nu vor putea să-și impună ordinea mondială lumii”. „Vor să ne învingă pe câmpul de luptă, să încerce”, a amenințat liderul țării agresoare.

 

În același timp, Putin a spus că partea rusă nu refuză discuțiile de pace, dar consideră că „cu cât acestea încep mai târziu, cu atât va fi mai dificil să ajungeți la un acord”.

 

În plus, președintele rus a spus că Moscova ar fi reușit să minimizeze consecințele sancțiunilor impuse de Occident. Potrivit lui Putin, restricțiile creează dificultăți, „dar nu de genul pe care se bazau statele occidentale”.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului a subliniat și el declarațiile făcute de Putin: „Potențialul Rusiei este atât de mare încât doar o mică parte din el este folosită în operațiunea specială”, a susținut purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de Reuters.

 

Reamintim că președintele Consiliului Federației, Valentina Matvienko, a anunțat disponibilitatea Camerei Superioare a Parlamentului Rusiei de a lua în considerare problema anexării Donbass-ului și a altor teritorii ocupate ale Ucrainei după ce au loc pseudoreferendumuri.

 

Anterior, invadatorii au spus în repetate rânduri că scopul principal al „operațiunii speciale” este de a ocupa întregul teritoriu al regiunilor Donețk și Lugansk.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22