Republica Moldova. Partidele negociaza formarea unei majoritati parlamentare

Paul Cristescu | 03.11.2015

Partidele din Republica Moldova poarta astazi o noua runda de negocieri pentru formarea unei majoritati parlamentare care va alege noul Guvern, scrie publika.md.

Pe aceeași temă

 

Marian Lupu, presedintele PDM, a declarat recent ca toate partidele interesate de continuarea parcursului european al tarii sunt invitate la aceste negocieri.
 

Lupu sustine ca nu mai e timp de pierdut, iar liberal-democratii ar trebui sa anunte daca participa sau nu la aceste discutii."Ne vom aseza la masa de negocieri, cu partidele proeuropene, cu partenerii proeuropeni. Da, in acel numar in care suntem astazi, dar eu sunt absolut sigur ca in aceasta situatie de mare confuzie si de mare ipocrizie din partea PLDM se vor gasi multi deputati proeuropeni care se vor alinia la aceste negocieri", a declarat liderul democratilor Marian Lupu, citat de Hotnews.
 

CITITI SI: R. Moldova, in blocaj politic. Presedintele desemneaza un premier interimar. Alianta proeuropeana, nefunctionala

 

Liderul democratilor nu exclude faptul ca deputatii liberal-democrati se vor alatura dialogului, inainte ca partidul sa ia o decizie in acest sens.
 

Duminica, vicepresedintele PLDM, Valeriu Strelet, a anuntat ca o hotarare in privinta negocierilor pentru formarea unei noi majoritati parlamentare va fi luata, miercuri, la sedinta Consiliului National Politic. 

 

Prima si ultima runda de negocieri a avut loc vineri. La aceasta au participat democratii, liberalii, deputatii neafiliati din grupul Leanca, dar si Lidia Lupu si Petru Stirbate.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22