Rusia anunță că va doborî rachetele lansate de coaliția condusă de SUA împotriva Siriei

Redactia | 11.04.2018

Amsadorul Rusiei în Liban a amenințat SUA că orice rachetă lansată spre Siria va fi doborâtă, iar locul de unde a fost lansat va fi atacat, ceea ce dacă s-ar întâmpla, ar duce la o nouă escaladare a conflictului din Orientul Mijlociu, transmite Reuters.

Pe aceeași temă

 

 

SUA, împreună cu Marea Britanie și Franța analizează posibilitatea de a ataca cu rachete poziții ale armatei siriene loiale lui Bashar al-Assad, ca răspuns la un presupus atac chimic produs sâmbătă în apropierea capitalei Damasc, într-o localitate controlată de forțele rebele.

 

”Dacă vor exista lovituri desfășurate de americani, atunci ... rachetele vor fi doborâte și chiar și rampele de unde rachetele au fost trase (vor fi lovite)”, a spus ambasadorul Alexander Zasypkin.

 

Armata rusă a spus pe 13 martie că va răspunde la orice bombardament american din Siria și că va doborî orice rachete și lansatoarele implicate.

 

În luna aprilie a anului trecut, tot după un atac chimic, armata SUA a bombardat poziții militare siriene cu 59 de rachete de croaziera Tomahawk lansate de pe distrugătoare din estul Mediterane

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22