Rusia ar avea inregistrari de natura sexuala cu Trump. El ar putea fi santajat

E.b. | 11.01.2017

Serviciile ruse de informatii ar avea inregistrari de natura sexuala cu presedintele american ales Donald Trump, cu care pot sa il santajeze, potrivit unui document.

Pe aceeași temă

 

   
  

Este vorba despre o copie a raportului comunitatii americane de informatii publicate de Buzzfeed, insa a carei autenticitate nu a fost confirmata, relateaza Haaretz, conform ziare.com.

 

"Un fost ofiter din serviciile de informatii ruse sustine ca FSB l-a compromis pe Trump prin activitatile sale la Moscova suficient pentru a-l putea santaja. Potrivit mai multor surse apropiate dosarului, comportamentul sau la Moscova a inclus acte sexuale 'perverse ' care au fost aranjate/monitorizate de FSB", se arata in documentul care le-a fost prezentat presedintelui Barack Obama si presedintelui-ales Donald Trump.

 

 

 

Potrivit documentului, autoritatile ruse l-au "cultivat" pe Trump de cel putin cinci ani, la ordinele lui Vladimir Putin, pentru a provoca discordie si diviziune in SUA si in NATO.

 

Memo-ul publicat afirma ca Moscova, la ordinul lui Putin si sub coordonarea purtatorului sau de cuvant Dmitri Peskov, le-a furnizat lui Trump si echipei sale informatii importante despre oponenti, inclusiv despre candidata democrata Hillary Clinton, timp de mai multi ani.

 

Informatia a fost confirmata de un apropiat al republicanului, care a organizat vizitele recente la Moscova ale acestuia si care a spus, in iunie 2016, ca informatiile ruse au fost "de mare ajutor".

 

Operatiunea Kremlinului a constat si in a-i oferi lui Trump mai multe contracte imobiliare profitabile, inclusiv privind viitorul Campionat Mondial de Fotbal, din 2018, pe care, insa, republicanul le-a refuzat.

 

Un alt aspect important al operatiunii ruse vizandu-l pe Trump a constat in obtinerea de materiale sexuale compromitatoare.
 

Printre acestea s-ar fi numarat filmari cu republicanul intretinand relatii sexuale cu mai multe prostituate intr-un apartament de la hotelul Ritz Carlton, unde a stat si familia prezidentiala americana. Episodul ar fi avut loc in 2013.

 

Hotelul se afla sub controlul FSB, care a instalat microfoane si camere de luat vederi.

 

Anterior, Reuters a scris ca documentele secrete pe care sefii a patru agentii americane de informatii i le-au prezentat saptamana trecuta presedintelui-ales Donald Trump includ acuzatii potrivit carora agenti ai serviciilor ruse au informatii compromitatoare despre el.

 

Anchetatorii americani nu au putut confirma deocamdata materialul despre afacerile personale si financiare ale lui Trump cu moguli rusi si nu numai.

 

Precizam ca Donald Trump a acceptat, in sfarsit, weekend-ul trecut, concluziile comunitatii de informatii, potrivit carora Rusia a fost implicata in atacurile informatice menite sa perturbe procesul electoral de anul trecut.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22