Rușii ar fi omorât toți bărbații cu vârste cuprinse între 18 și 60 de ani în Bucha - Video

L. G. | 03.04.2022

Rușii au omorât toți bărbații cu vârste cuprinse între 18 și 60 de ani în timp ce se retrăgeau din Bucha, spune jurnalistul ucrainean Dmytro Komarov, potrivit Obozrevatel.

Pe aceeași temă

Primarul orașului Bucha a spus că au murit bărbați, inclusiv un băiat de 14 ani, dar și femei de toate vârstele, potrivit AFP.

Dmytro Komarov relateaza despre cum rusii au omorat ucrainenii cu varste intre 18 si 60 de ani

Potrivit lui Komarov, trupele ruse i-au legat pe oameni și i-au împușcat.

„Sunt lacrimi și durere. Sunt o mulțime de cadavre în oraș. (...). Au mâinile legate și capul împușcat. Aceasta coincide cu ceea ce mi s-a spus, că populația de aproximativ 18-60, toți tineri, sănătoși - au fost împușcați”, a spus Komarov.

Illia Ponomarenko, jurnalist la Kyiv Independent, a distribuit o imagine care ar confirma că oamenii au fost executați cu mâinile la spate

Potrivit relatărilor AFP, doar pe o singură stradă din Bucha au fost găsite cadavrele a cel puțin 20 de bărbați îmbrăcați în civil.

Primarul Anatoli Fedoruk a spus că aproape 300 de persoane au trebuit înhumate "în gropi comune" la Bucha.

<iframe width="874" height="492" src="https://www.youtube.com/embed/W_8MTj9sT2o" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

"La Bucha, am îngropat deja 280 de persoane în gropi comune", deoarece este imposibil să se facă acest lucru în cele trei cimitire ale municipalităţii, sub tirurile militarilor ruşi, a declarat prin telefon edilul oraşului pentru AFP.

„Acestea sunt consecințele ocupației ruse, ale acțiunilor” inamicului, a spus Fedoruk, care a subliniat că „toți acești oameni au fost împușcați”.

Primarul a spus că „bărbați și femei de toate vârstele” au murit. „Ceea ce m-a șocat cel mai mult a fost un băiat de 14 ani”, potrivit acestuia.

Imagini cumplite cu cadavre ale civililor uciși pe stradă de forțele ruse au fost publicate și de Armata Ucrainei.

Atenție! Imagini care vă pot afecta emoțional!

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">New Srebrenica. The Ukrainian city of Bucha was in the hands of 🇷🇺 animals for several weeks. Local civillians were being executed arbitrarily, some with hands tied behind their backs, their bodies scattered in the streets of the city.<a href="https://twitter.com/hashtag/RussianWarCrimes?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#RussianWarCrimes</a> <a href="https://t.co/outzejdidO">pic.twitter.com/outzejdidO</a></p>&mdash; Defence of Ukraine (@DefenceU) <a href="https://twitter.com/DefenceU/status/1510372750665433089?ref_src=twsrc%5Etfw">April 2, 2022</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22