Soferul favorit a lui Vladimir Putin, mort intr-un accident cu masina oficiala VIDEO

E.b. | 07.09.2016

Masina oficiala a lui Vladimir Putin a fost implicata intr-un accident mortal. Presedintele rus nu se afla in acel moment in masina, insa soferul sau favorit a murit in urma impactului. Mai multe ambulante au ajuns de urgenta la fata locului, dar medicii nu l-au mai putut salva pe soferul presedintelui.

Pe aceeași temă

 
Presa rusa a dezvaluit imaginile surprinse de camerele de supraveghere, in care masina prezidentiala, un BMW se ciocneste frontal de un automobil Mercedes. Conform presei din Rusia, citate de Daily Mail, in masina se afla soferul favorit al lui Vladimir Putin, care, din nefericire, a murit pe loc.

 

Masina, un BMW negru, este inregistrata ca facand parte din masinile de protocol ale Consilului Federal, adica Senatul Rusiei.

 

 

 

 

Mai multe ambulante au ajuns de urgenta la fata locului, dar medicii nu l-au mai putut salva pe soferul presedintelui. Celalalt sofer a fost transportat la spital, unde se afla in stare critica.

 

Identitatea victimei nu a fost dezvaluita, insa surse sustin ca avea o experienta in sofat de 40 de ani. Accidentul a blocat pentru cateva ore traficul pe bulevardul Kutuzovsky.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22