Trump, decizii importante privitoare la viitorul cabinet.Trump Tower:grad sporit de alerta

Dora Vulcan | 11.11.2016

Donald Trump se pregateste de o zi "incarcata" in care va lua "decizii importante" care-i priveste pe cei alaturi de care va conduce, din ianurie 2017, Statele Unite ale Americii, dupa ce isi va intra in atributii, potrivit anuntului sau facut pe Twitter.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

"Zi incarcata la New York. Voi lua in curand decizii foarte importante legate de persoanele care vor conduce guvernul nostru", a scris vineri dimineata, pe Twitter, miliardarul republican, castigator al alegerilor prezidentiale din SUA.

 

Dupa intalnirea cu presedintele in exercitiu, Barack Obama, pe care l-a calificat ca o "conversatie excelenta", Trump s-a dus la Capitoliul din Washington, unde se afla sediul Senatului si al Camerei Reprezentantilor, unde s-a intalnit cu Paul Ryan si Mitch McConnell, sefii majoritatilor republicane din Camera si Senat.transmite AFP. 

 

Securitatea in jurul lui Trump a urcat, vineri, cu un grad de alerta dupa alegerea sa, in urma manifestatiilor de protest din strada, iar Trump Tower  - resedinta sa pana la intrarea in mandatul de presedinte, cu sediul la Casa Alba - a devenit punct de maxima securitate pentru serviciile secrete si cele private.   

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22