Trump face o legătură între sinuciderea lui Epstein, judecat pentru pedofilie, și Clinton

Dora Vulcan | 11.08.2019

Președintele american Donald Trump sugerează că finanțistul Jeffrey Epstein, judecat pentru pedofilie și trafic cu minore, nu s-a sinucis și că există o legătură între moartea acestuia și Bill Clinton.

Pe aceeași temă

Trump a distribuit pe Twitter o postare a actorului Terrence K. Williams, în care acesta spune că nu crede varianta oficială.

”Mort prin sinucidere în timp ce era supravegheat non-stop ca să nu se sinucidă. Da, sigur! Cum se poate întâmpla așa ceva? Jeffrey Epstein avea informații despre Bill Clinton și acum este mort”, a scris Williams pe rețeaua de socializare, adăugând că ”noi știm cine a făcut-o”.

FBI și Departamentul de justiție au deschis o anchetă privind moartea lui Epstein, a anunțat procurorul general al SUA, William Barr.

Finanțistul în vârstă de 66 de ani a fost găsit spânzurat în celula sa sâmbătă dimineața, dintr-o închisoare federală, în jurul orei 07,30 (11,30 GMT).

Epstein a mai avut o tentativă de sinucidere pe 24 iulie, când a fost găsit în stare de inconștiență și cu răni la gât în celula sa.

Epstein a fost arestat pe 6 iulie, pentru trafic de minori, în New York și Florida, în perioada 2002 - 2005, fapte pentru pedeapsa este de până la 45 de ani de închisoare.

Finanțistul, a cărui avere era estimată la 500 de milioane de dolari, a pledat nevinovat.


Bancherul a fost acuzat că a întreținut relații sexuale cu minore, cele mai tinere având 14 ani, iar Epstein știind că acestea au sub 18 ani.

Anchetatorii spun că Epstein ar fi plătit tinerele cu bani gheață, pentru "masaje", dar ulterior le-a agresat sexual sau le-a abuzat.

Potrivit procurorilor care se ocupă de acest caz, unele victime au fost apoi oferite de Epstein altor persoane, pentru servicii sexuale.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22