Trump l-a dat afară pe Scaramucci, după 10 zile ca director de comunicare la Casa Albă

I.g. | 01.08.2017

Donald Trump a decis, luni seara, să-l înlăture pe Anthony Scaramucci din poziţia de director de comunicare, la recomandarea noului şef de cabinet al liderului republican, John F. Kelly. Finanţistul Scaramucci şi-a petrecut doar zece zile extrem de controversate la conducerea departamentului de comunicare de la Casa Albă, relatează New York Times.

Pe aceeași temă

 

Îndepărtarea din funcţie a fostului finanţist şi bancher de pe Wall Street, care nu avea nicio experienţă în comunicare politică înainte de a prelua funcţia de la Casa Albă, are loc la doar câteva zile după ce Scaramucci a lansat o tiradă verbală extrem de dură la adresa unor înalţi oficiali din administraţia Trump.

 

Numirea din urmă cu zece zile a lui Scaramucci a dus la două demisii importante în administraţia Trump, fiind vorba de plecarea fostului purtător de cuvânt Sean Spicer şi a fostului şef de cabinet Reince Priebus, scrie News.ro. Scaramucci s-a lăudat că el răspunde direct preşedintelui Trump, ci nu şefului de cabinet John F. Kelly.

 

Însă, Kelly le-a transmis extrem de clar angajaţilor administraţiei că el este la conducere în aripa vestică a Casei Albe. Nu este clar dacă Scaramucci va păstra o poziţie în administraţia preşedintelui Trump.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22