Trump și-a dat demisia din Asociația Actorilor Profesioniști: „N-ați făcut nimic pentru mine”

Redactia | 05.02.2021

Fostul preşedinte al SUA, Donald Trump, şi-a dat demisia din Asociaţia Actorilor Profesionişti Americani (Screen Actors Guild) chiar înainte de a fi demis pentru asaltul de la Capitoliu.

Pe aceeași temă

Fostul preşedinte al SUA, Donald Trump, şi-a dat demisia din Asociaţia Actorilor Profesionişti Americani (Screen Actors Guild) chiar înainte de a fi demis din această organizaţie ca urmare a rolului pe care Trump l-a avut în declanşarea atacului asupra Capitoliului din 6 ianuarie, informează Washington Post.

„Vă scriu în legătură cu aşa-numita audiere a comisiei disciplinare cu scopul revocării mele din această asociaţie. Cui îi pasă!”, a scris Trump în scrisoarea de demisie cu antentul „Biroul lui Donald J. Trump”.

donald-trump-demisie-actoriextras scrisoare de demisie a lui Donald Trump din Asociaţia Actorilor Profesionişti din SUA. Sursa: sagaftra.org

„Chiar dacă nu sunt familiar cu activitatea voastră, sunt foarte mândru de contribuţia mea la filme precum Singur Acasă 2, Zoolander şi Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule (Wall Street: Money Never Sleeps); precum şi showuri de televiziune ca Prinţul din Bel-Air, Saturday Night Live şi, desigur, cel mai de succes show din istoria televiziunii - Ucenicul (The Apprentice), asta ca să numim doar câteva!”, mai precizează Trump.

În încheierea scrisorii de demisie, fostul preşedinte american spune:

„Nu doresc să fiu asociat cu organizaţia voastră. Prin urmare, vă informez cu privire la demisia mea imediată din SAG-AFTRA. N-aţi făcut nimic pentru mine”.

semnatura-trump-demisieExtras scrisoare de demisie Donald Trump. Sursa: sagaftra.org

„Mulţumim”, a fost singura replică venită din partea Asociaţiei Actorilor Profesionişti din SUA (SAG-AFTRA).

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22