Trump:"sprijin total" pentru Regatul Unit din partea SUA după atentatul de noaptea trecută

Dora Vulcan | 04.06.2017

Președintele Donald Trump a oferit "sprijinul total" al SUA după "brutalul atentat terorist" de sâmbătă seara la Londra într-o convorbire telefonică cu premierul Theresa May, a anunțat Casa Albă, citată de AFP.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

 În mesajul său, Trump a lăudat "reacția eroică a poliției și a tuturor celor care au intervenit și a oferit sprijinul total al guvernului SUA în procesul de anchetă și pentru a-i aduce în fața justiției pe responsabilii acestor acțiuni ale urii", potrivit unui rezumat făcut de președinția americană, transmit4 Agerpres.

 

 

 

 

Whatever the United States can do to help out in London and the U. K., we will be there - WE ARE WITH YOU. GOD BLESS!

 
 

 

 

"Orice pot SUA să facă pentru a ajuta Londra și Regatul Unit, noi suntem gata — SUNTEM ALĂTURI DE VOI. FIE CA DUMNEZEU SĂ VĂ BINECUVÂNTEZE!", a scris Donald Trump pe Twitter.

 

 

Purtătorul de cuvânt al președintelui SUA, Sean Spicer, declarase puțin mai devreme că președintele a fost informat de echipa sa de securitate națională despre atacurile survenite la Londra.

 

 

Departamentul de Stat a condamnat într-un comunicat "atacurile lașe împotriva civililor inocenți". "Aflăm că poliția britanică tratează aceste evenimente ca acțuni teroriste. SUA sunt dispuse să furnizeze întreaga asistență pe care autoritățile Regatului Unit ar putea-o cere", a indicat Departamentul de Stat. "Toți americanii sunt solidari cu poporul Regatului Unit", adaugă comunicatul.

 

 

Cel puțin șase oameni au fost uciși sâmbătă noaptea la Londra, într-un atac terorist în zona Podului Londrei, a informat poliția britanică. Mark Rowley, comandantul serviciilor antiteroriste, a anunțat că poliția a reușit să doboare trei presupuși teroriști în opt minute de la primul apel.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22