Un Antonov 148 cu 71 de persoane la bord s-a prăbușit în apropiere de Moscova

Dora Vulcan | 11.02.2018

Un avion de pasageri al companiei ruse Saratov Airlines s-a prăbuşit duminică după-amiază în apropiere de Moscova, transmite Interfax care citează ministerul situațiilor de urgență, transmit Agerpres și Digi 24.

Pe aceeași temă

 

 

UPDATE - Conform Russia Today, care citează Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă,  a fost găsită cutia neagră a aparatului, care conţine înregistrarea discuţiilor din cabina piloţilor, şi a fost făcută publică şi lista victimelor. Site-ul gazeta.ru citează surse din rândurile investigatorilor care afirmă că pilotul a raportat o defecţiune tehnică şi a solicitat aterizarea de urgenţă pe Aeroportul Jukovski.  Surse oficiale nu au confirmat însă această ipoteză, notează The Guardian.Alte informaţii indică faptul că unul dintre motoarele ar fi explodat înaintea prăbuşirii, transmite News.ro. 

 

 Aeronava făcea curse interne și decolase de doar 7 minute de pe aeroportul Domodedovo. Avionul, de tipul AN-148, avea 71 de persoane la bord şi decolase de pe aeroportul moscovit Domodedovo.

 

 Localnicii din sat au alertat serviciile de urgenţă. Ei au anunţat că au auzit un zgomot puternic şi au văzut un avion prăbuşindu-se. La bord se aflau 71 de oameni: 65 de pasageri şi 6 membri ai echipajului. Ei trebuiau să ajungă în localitatea Orsk, din apropierea granitei cu Kazahstanul, transmite Digi 24. 

 

Oficialii ruşi nu au anunţat nimic în ce priveşte soarta celor de la bord, o sursă a serviciilor de urgenţă a spus pentru presă că nu sunt şanse ca vreunul dintre ei să fi supravieţuit prăbuşirii.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

CELE MAI CITITE

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2018 Revista 22