Un candidat la presedintia Bulgariei considera lupta anticoruptie din Romania un exemplu

Dora Vulcan | 11.11.2016

Candidatul socialist la preşedinţia Bulgariei Rumen Radev a data ca exemplu demn de a fi urmat lupta anticoruptie din Romania pentru ca reprezinta un succes, stiut fiind faptul ca nivelul coruptiei in Bulgaria este unul foarte ridicat, transmite Novinite citata de Reuters.

Pe aceeași temă

 

 

 

Rumen Radev, candidatul susţinut de Partidul Socialist, care s-a clasat pe primul loc în turul întâi al alegerilor prezidenţiale, a promis că va susţine adoptarea unor măsuri de securitate sporite la frontiere pentru a preveni pătrunderea imigranţilor şi va milita pentru înăsprirea luptei anticorupţie, citând exemplul României, notează agenţia de ştiri Reuters.

 

"Imediat ce voi fi ales preşedinte, voi vizita România, pentru a vedea cum arată o reformă reală a justiţiei. Voi invita reprezentanţi ai instituţiilor abilitate din România să vină în vizită şi să-şi împărtăşească experienţele," a declarat joi Radev, cu ocazia unei dezbateri electorale cu contracandidata sa, Ţeţka Ţaceva, notează agenţia BTA.

 

"Peste două miliarde de euro au fost recuperaţi în România de pe urma acţiunilor anticorupţie. Creşterea economică este acolo de 4,2%," a completat candidatul.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22