Un militar ucrainean blocat în Azovstal cere ajutorul lui Elon Musk: Dacă nu tu, atunci cine?

Redactia | 12.05.2022

Un militar ucrainean care se află alături de alți luptători la oțelăria Azovstal din Mariupol, a făcut apel personal la Elon Musk să-i ajute să părăsească în siguranță orașul asediat de ruși.

Pe aceeași temă

Într-o postare pe Twitter, Serhiy Volyna a scris: „Oamenii spun că vii de pe altă planetă pentru a-i învăța să creadă în imposibil. Plantele noastre sunt una lângă cealaltă, deoarece eu trăiesc acolo unde este aproape imposibil să supraviețuiești. Ajută-ne să plecăm din Azovstal într-o altă țară. Dacă nu tu, atunci cine? Dă-mi un semn".

Într-o postare separată pe Facebook, Volyna l-a descris pe Musk drept un „supraom”, cerându-i să ajute la evacuarea celor blocați în Avostal spre „o țară terță”.

Sute de pușcași marini - precum și luptători ai regimentului Azov, membri ai Gărzii Naționale și polițiști de frontieră - sunt ultimii apărători ucraineni care se adăpostesc de bombardamentele grele rusești în buncărele subterane de la Azovstal.

Nu a fost făcut niciun comentariu până acum di partea lui Elon Musk la acest apel.

Toate încercările de evacuare a luptătorilor ucraineni, dintre care mulți sunt grav răniți, au rămas până acum fără succes. Cu toate acestea, sute de civili au fost lăsați să părăsească locul în ultimele zile.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22