Unul dintre fiii lui El Chapo, baronul drogurilor, răpit de o grupare rivală

E.b. | 17.08.2016

Procurorul General al Jalisco, Eduardo Almaguer, a anunţat marţi seara că unul dintre fiii renumitului baron al drogurilor Joaquin ”El Chapo” Guzman se află printre cei şase-şapte presupuşi membri ai cartelului Sinaloa, răpiţi la începutul săptămânii de către atacatori înarmaţi într-un restaurant din staţiune turistică mexicană Puerto Vallarta, transmite Reuters.

Pe aceeași temă

 

 

Celebrul lider interlop mexican Joaquin "El Chapo" Guzman (foto) a fost arestat, în urma unei operaţiuni de amploare, în ianuarie 2016, la şase luni după evadarea sa din inchisoare.

 

Almaguer a precizat că printre persoanele răpite s-ar putea să fie Afredo Guzman, deşi iniţial procurorul îl menţionase pe Ivan Guzman, conform News.ro.

 

Opt atacatori înarmaţi au intrat luni dimineaţă într-un restaurant plin cu turişti şi au răpit şase-şapte presupuşi membri ai renumitului cartel de droguri Sinaloa.

 

De asemenea, Almaguer a precizat că presupuşii membri ai cartelului erau în prezenţa a nouă femei, care nu au fost vizate de către atacatorii înarmaţi.

 

Puerta Vallarta este una dintre cele mai populare staţiuni turistice mexicane, fiind situată în statul Jalisco. De asemenea, teritoriul este controlat de cartelul Noua Generaţie Jalisco, care a devenit una dintre cele mai puternice organizaţii de crimă organizată în ultimii ani, implicată în traficul de droguri.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22