Vicepremierul ungar, Semjen Zsolt, filmat cum omoară reni și elani cu elicopterul în Suedia

Dora Vulcan | 12.03.2018

Vicepremierul Ungariei, Semjen Zsolt, considerat mana dreapta a premierului Viktor Orban, a fost fotografiat si filmat in cadrul mai multor excursii de vanatoare costisitoare.

Pe aceeași temă

 

 

Potrivit documentelor puse la dispozitie ziarului Magyar Nemzet , de organizatorii expedițiilor, vicepremierul ungar obișnuiește să meargă o fată pe an, din 2012 încoace, în Suedia, unde vânează elani, reni si cocosi de munte, scrie Hotnews.ro. 

 

 

Aceste excursii cer masuri de precautie speciale, cum ar fi inchirierea unui intreg hotel cu o capacitate de 40 de persoane numai pentru Semjen si insotitorul sau, pentru a fi siguri ca nu se intalnesc cu cineva, in special cetateni ungari. Descinderile costă și câte 4-5 milioane de forinti fiecare, la care se adauga alte cheltuieli cu anumite cerinte speciale.

 

 

Presedintele Partidului Popular Crestin-Democrat, Semjen Zsolt, a fost de cele mai multe ori insotit de un fost sef de departament din cadrul Ministerului Agriculturii, care, asemenea lui Semjen, a impuscat mai multe animale.

 

 

Potrivit documentelor si fotografiilor, cea mai mare excursie de vanatoare a fost organizata anul trecut, in septembrie, cand Semjen si insotitorul sau, au inchiriat un elicopter pentru a vana reni.

 

 

Lesul unui unui ren a fost, ulterior, agățat de coarne și transportat la cabana de vanatoare într-un spectacol de o barbarie deprimantă.

 

 

 

filmul, AICI

 

 

Semjen este, de asemenea, presedintele Asociatiei Nationale de Vanatoare.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22