VIDEO Criza in Siria: Rachete de croaziera, lansate de navele ruse de la Marea Caspica

Tudor Despina | 07.10.2015

La o saptamana de la inceperea campaniei aeriene din Siria, rusii apeleaza si la capacitatea militara navala. Potrivit ministrului Apararii de la Moscova, navele rusesti din Marea Caspica au lansat astazi 26 de rachete de croaziera asupra unor obiective de pe teritoriul sirian.

Pe aceeași temă

 

In cadrul unei intrevederi cu ministrul Apararii Serghei Soigu, Vladimir Putin a confirmat faptul ca Moscova va continua sa sustina armata lui Bashar al-Assad in cadrul ofensivei desfasurate.

 

Stim ca operatiunile de acest gen – antiteroriste – sunt complicate si, bineinteles, e prematur sa tragem concluzii, dar ceea ce s-a realizat pana acum merita aprecierea”, a spus liderul rus, citat de Digi 24.

 

De altfel, Kremlinul pregateste o sincronizare a operatiunilor militare ruse in Siria cu actiunile terestre ale armatei guvernamentale, fortele aeriene ruse continuand sa sustina ofensiva siriana de la sol, a spus Serghei Soigu.

 

De altfel, rusii si-au largit astazi caile de atac, dupa ce au lansat 26 de rachete de croaziera din navele de razboi aflate in Marea Caspica.

 

Serghei Soigu: “In afara de utilizarea aviatiei pentru distrugerea militantilor islamisti, miercuri dimineata, patru distrugatoare ale Flotei ruse din Marea Caspica au lansat 26 de rachete de croaziera spre 11 tinte”, atacurile fiind lansate din baza Kalibr, sustine ministrul rus al Apararii, citat de Mediafax.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22